Veda Petrol është kompani që merret me shitjen dhe distribuimin e derivateve në Kosovë.

Si kompani aktivitetet i kemi filluar nga viti 1977, ku më pas në vitin 1990 hapëm pikën e parë te shitjes. Në fillim kemi operuar vetëm me një pikë të shitjes, atë në fshatin Begracë, por pas shumë sukseseve të treguara, kualitetit, dhe klientëve të kënaqur me sherbimet tona, tani ne operojmë në 11 qytete në më shumë se 30 pika dhe aktualisht kemi të angazhuar mbi 200 punëtorë. Derivatet e Veda Petrol janë të testuara dhe janë me standarde të larta në menyrë që klientët tanë të jene gjithmonë të sigurt, duke ofruar produkte dhe shërbime cilësore duke marrë forcë nga vlerat e saj, dhe rritet vazhdimisht me zgjidhjet e saj krijuese dhe qasjet pozitive e cila synon të drejtojë sektorin me parimin e ofrimit të vlerës dhe kualitetit për klientët e tij. Disa nga pikat e Veda Petrol përveç derivateve, ofrojnë edhe shërbime tjera si markete, restaurante dhe autolarje.


Misioni

Misioni yne eshte qe Veda Petrol të jetë kompania e derivateve numër një ne Kosove dhe te vazhdojme te jemi zgjedhja e parë e konsumatorit ne shërbimet tona, gjithmone duke garantuar kualitet.


Vizioni

Vizioni yne eshte qe t’i përmbushim pritjet dhe kerkesat e klientëve, punonjësve dhe bashkepunetoreve tane në nivelin më të lartë te mundur.


Generic placeholder image

24/7 në shërbimin tuaj!

Generic placeholder image

Shërbim korrekt dhe cilësor

Generic placeholder image

Pagesa cash dhe me kredit kartelëNa kontaktoni

Shfrytëzoni formën më poshtë për të na kontaktuar.

Address

Veda Petrol, Viti

Send Message